Kvinde der syer - Foto af Michael Burrows fra Pexels Kvinde der syer - Foto af Michael Burrows fra Pexels

Lån lokaler

Er du en del af en gruppe eller en forening, og mangler et sted at mødes, kan du/I låne BuQettens lokaler, gratis. Dette kan ske efter aftale med BuQettens daglige leder. 

 

Lokalerne LÅNES IKKE UD til private formål som; fødselsdage og andre private fester. 

Luk alle
Åbn alle

Huset bliver ikke udlånt til private fester, men foreninger eller grupper kan låne lokalerne til arrangementer o.l.

Ved al udlån forventes det, at huset bliver afleveret i samme stand som ved overtagelsen - dvs. der skal være ryddet op, ordnet gulve, ordnet/rengjort ovn og service stillet på plads. 

Da vi desværre er udsat for, at der forsvinder ting - især fra køkkenet - vil du/I blive holdt ansvarlig og erstatningspligtig, såfremt der er forsvundet noget.

Ved udlån forventes det også, at der vises respekt og hensyn til beboerne i området.

Kulturhuset BuQetten består af flere lokaler til forskellige formål.

Der er en mindre gymnastiksal med plads til ca. otte voksne aerobicdeltagere.

Ved siden af  ligger vores systue med et langt bord og to separate borde. Der er mulighed for at have gang i flere aktiviteter ad gangen. På vores sydage bruger vi typisk langbordet til symaskinerne og de to separate borde til klippeborde. Symaskinerne bliver kun lånt ud i BuQettens åbningstid, hvor der er en underviser tilstede.

Vores café er meget hyggelig indrettet med borde der kan slås ud og et åbent køkken. Her bliver der drukket en masse kaffe og te, mens der bliver talt meget. Samtidig bruges caféen til alle tænkelige former for kreative aktiviteter som fx. perlesyning.

I sofarummet bliver der afholdt mange samtaler og møder. Både som enkeltpersoner og i grupper. Det er meget hyggeligt indrettet med 3 bløde sofaer med borde i midten.

Der er service til ca. 30 personer samt et fuldt udstyret køkken med alle hvidevarer.

Hvis du er interesseret i at låne lokalerne, eller bare vil høre mere, så kontakt den daglig leder Lene Christensen på mobil 5084 3953