Om BuQetten

Luk alle
Åbn alle
BuQetten er et kulturhus, hvor alle kvinder er velkomne. Kig forbi til omsorg og hygge, aktiviteter og en kop te eller kaffe.

I BuQetten er alle kvinder velkomne. Det er lige meget, hvor man kommer fra, eller hvilken religion man tilhører. Her er der plads til alle. I hverdagen er vi en gruppe kvinder, der mødes over en kop kaffe/te – og evt. kage. Nogle syer, nogle strikker og nogle snakker. Men fælles for alle; der er stor omsorg og hygge til alle.

I dagligdagen foregår der forskellige aktiviteter som fx hjælp til syning, cykelundervisning, fletterier, motion og sundhed m.m. Nogle af disse tilbud er gratis -  nogle skal man tilmelde sig til.

Til tider hjælper BuQetten med syning af dragter, tasker, kasketter til forskellige aktiviteter i Hvidovre, f.eks. har BuQetten syet tasker til sundhedsplejerskerne.

For at komme i BuQetten er den eneste kvalifikation, der kræves, at man er kvinde. Nogle kvinder kommer for at deltage i et eller flere af de nævnte tilbud. Andre kommer for at møde andre kvinder og for at snakke over en kop kaffe eller te.

Der har været mange forskellige kvinder tilknyttet BuQetten gennem de mange år, huset har eksisteret. Mange har brugt huset i en periode og andre bruger det stadig, flere år efter. Kendetegnet for disse kvinder er, at de er blevet beriget med mere livskvalitet, livsindhold, livsglæde og socialt netværk. En del har fundet en eller flere gode veninder og ser dem fortsat. De kvinder, der bruger BuQetten har meget forskellige baggrunde. Nogle bruger tilbuddene og andre tilbyder frivilligt at undervise i et emne/fag, de er gode til.

Selve stemningen i huset er med til at styrke den enkelte persons selvtillid og er dermed med til at få kvinderne videre i deres liv. Det kunne være arbejde eller en fritidsinteresse, som styrker deres personlighed.Se hvem du kan møde til daglig i BuQetten

Lene Bøgelund Christensen

Lene Christensen, daglig leder af BuQetten

Eva Bugge, brugerrådet

Eva Bugge, brugerrådet

Jamilie Yasbeck, syning

Jamilie Yasbeck, syning

Susanne Pedersen
Marie Søndergaard Nielsen
Jette Morgenstjerne
M.fl.